Administration
tlf. 89484889
info@aarhus-taxa.dk
Bestil en taxa
Aarhus tlf. 89484848
Horsens tlf. 75503000

Tilbage til forsiden

Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb eller genopladning af kortet.
 
Kortet kan alene anvendes til betaling for en taxatur i Aarhus og Horsens Taxa. Kortet er dermed en forudbetaling for en taxatur, da det ikke kan anvendes i butikker el. lign. Det giver sikkerhed for, at der altid er penge til en taxa hjem. Tlf. nr. på disse tre selskaber findes på selve kortet.
 
Minimumbeløb på et Taxa Yellow Club card er 150 kr. og maksimumbeløb er 3.000 kr.
 
Kortet udbydes af:
 
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

Cvr.nr.  24251829

 

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af kort og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din mail adresse, så din bekræftelse når rigtigt frem.
 
Du er bundet af aftalen om køb af kortet, når du klikker på "Godkend køb", og der står ”Tak for din bestilling” på din skærm.
 
Du kan til enhver tid printe salgs- og leveringsbetingelserne, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med dit køb af kort.
 
Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Aarhus Taxa, som derefter vil hjælpe dig.
Kontaktoplysningerne står nedenfor.
 
Aarhus Taxa
Sommervej 10   
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk
 
Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

 

Betaling

Du kan betale for med:

 

 

 

Din betaling håndteres af PBS ePayment modul (betalingsmodul). PBS håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industry Data Security Standard, forkortet til PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).
 
Beløbet trækkes først på din konto, når vi afsender kortet.

 

Leveringsbetingelser

Kortet leveres normalt i løbet af 1-2 hverdage, såfremt der ikke i bestillingen specifikt er anmodet om en senere leveringsdato. Levering kan ske tirsdag til lørdag, da forsendelse sker mandag til fredag. Der er ingen forsendelse på lørdage, søndage og helligdage.
 
Alle kort sendes med Post Danmark (A Prioritaire). Der kan forekomme forsinkelser ved Post Danmark, som vi er uden indflydelse på.
 
Såfremt et kort ikke bliver leveret men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk
I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt kort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.

 

Ekspeditionsgebyrer

Gebyr for håndtering og forsendelse udgør DKK 25,00 for et kort. Ved genopladning af kortet, opkræves der ikke gebyrer. Nets opkræver gebyr for anvendelse af kortet, denne udgift afholdes af Aarhus Taxa.

 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde aftalen om køb af kortet efter forbrugeraftalelovens § 17.
 
Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget kortet.
 
Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den bestilte tjenesteydelse. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).
 
Hvis du f.eks. modtager kortet mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 15. Har du først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

 

Hvordan fortryder du?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende kortet. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet kuverten med kortet til Post Danmark eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. sende brevet anbefalet og opbevare postkvitteringen.
 
Underretning om, at du har fortrudt aftalen, og returnering af kort skal ske til:
 
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk
 
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage kuverten med kortet, eller undlade at hente kuverten på posthuset mv.
 
Når vi har modtaget kortet retur fra dig, indsætter vi kortets pålydende værdi samt de betalte gebyrer på din bankkonto.
Du skal selv betale omkostningerne (porto/fragt) ved tilbagesendelsen.

Jf. forbrugeraftalelovens §20 er fortrydelsesretten betinget af, at kortet tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som det var, da forbrugeren fik kortet.
 
Kortet er et ihændehaverkort – tabte kort erstattes ikke.
 
Se kortbestemmelserne her.
 
Når du accepterer salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig kortbestemmelserne.

 

Gyldighed

Kortet udløber 3 år fra leveringsdato eller 3 år fra den seneste opladning.

 

Saldo

Du kan tjekke din saldo på www.taxayellowclub.dk.

 

Genopladning af kortet

Du kan med et af følgende betalingskort til enhver tid "genoplade" dit kort ved at sætte flere penge ind på det:

 

 

 

Genopladning af kortet kan ske via websitet www.taxayellowclub.dk. Det ønskede beløb vælges, hvor minimumbeløb er DKK 100 og maksimumbeløb (inklusiv den nuværende saldo) er DKK 3.000. Du skal krydse af, at du har læst og accepteret salgs- og leveringsbetingelserne, hvorefter du ledes videre til betaling. Når du klikker på trykket ”Godkend køb” og pengetransaktionen er afsluttet, bekræftes købet med beskeden ”Tak for din bestilling” på din skærm, og du modtager herefter en kvittering på købet via mail.

 

Fortrydelsesret vedrørende genopladning

Der ydes kun fortrydelsesret ved 1. transaktion (dvs. aftalen vedrørende udstedelse af kortet), for da genopladningen virker øjeblikkeligt, ydes der ikke fortrydelsesret på genopladning. Derimod kan du få ubrugte beløb på kortet refunderet.

 

Ønsker du at klage over selve kortet

Det er ikke muligt at klage til et privat eller et godkendt klagenævn, men ønsker du at klage, så kan du henvende dig til:
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

 

Persondatapolitik

Din datasikkerhed er vigtig for os. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de relevante love om beskyttelse af databeskyttelse, herunder persondataloven. I vores databehandlingspolitik kan du læse mere herom.

 

Sprog

Denne aftale indgås på dansk.

 

Lovvalg & Værneting

Enhver tvist om kortet, der involverer Aarhus Taxa, er underlagt dansk ret, og Aarhus Byret som første instans for behandling af sådanne tvister, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet. Dette gælder også salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

 

 


 

KORTBESTEMMELSER FOR TAXA YELLOW CLUB CARD

 

Udbyder

Gavekortet udbydes af:

Aarhus Taxa
Sommervej 10   
8210 Aarhus V

Cvr.nr. 24251829
E-mail: info@aarhus-taxa.dk

 

Gavekortets anvendelsesmuligheder

Taxa Yellow Club card er et moderne gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender kortet som en slags hævekort, men uden at du skal bruge pinkode eller anden kode. Det betyder, at kortet har samme anvendelse som kontanter, men også samme risiko for, at kortet stjæles og misbruges, lige som hvis nogen stjæler kontanter fra dig, da kortet ikke kan spærres, når det først er aktiveret.

Minimumbeløb på et kort er 100 kr. og maksimumbeløb er 3.000 kr.

Kortet kan alene anvendes til betaling i Aarhus og Horsens Taxa.

 

Vilkår for brug af kortet

Kortet er ikke noteret i dit navn, og du kan frit overdrage det. Du accepterer, at det er den til enhver tid værende besidder af kortet, som råder over det i forhold til os, idet kortet anses for en ihændehaverfordring.

Kortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber det, eller det bliver stjålet.

Du accepterer at bære risikoen for misbrug af kortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse, fx efter tyveri af kortet. Det samme er selvfølgelig tilfældet for modtageren, hvis du giver kortet væk eller sælger det. Da kortet højst kan indeholde kr. 3.000, er tabet dog altid begrænset til kr. 3.000 per kort.

 

Saldo

Du kan tjekke din saldo på www.taxayellowclub.dk.

 

Genopladning af gavekortet

Du kan med et af følgende betalingskort til enhver tid "genoplade" dit gavekort ved at sætte flere penge ind på det:

 

 

 

Genopladning af kortet kan udelukkende ske via websitet www.taxayellowclub.dk. På siden vedrørende genopladning indtaster du kortnummeret på det kort du ønsker at genoplade, hvorefter saldoen på kortet vil blive tjekket via PBS Prepaid webservice. Det ønskede beløb vælges, og du skal krydse af, at du har læst og accepteret salgs- og leveringsbetingelserne, hvorefter du ledes videre til betaling. Når du klikker på ”Godkend køb” og pengetransaktionen er afsluttet, bekræftes købet med beskeden ”Tak for din bestilling” på din skærm, og du modtager herefter en kvittering på købet via mail.

Vi har ikke mulighed for at tilbageføre din indbetaling, hvis du ved en fejl overfører penge til et forkert kort. Det er derfor vigtigt, at du kontrollerer dit kortnummer meget grundigt, inden du gennemfører betalingen.

 

Fortrydelsesret vedrørende genopladning

Der ydes kun fortrydelsesret ved 1. transaktion (dvs. aftalen vedrørende udstedelse af kortet), for da genopladningen virker øjeblikkeligt, ydes der ikke fortrydelsesret på genopladning. Derimod kan du få ubrugte beløb på kortet refunderet.

 

Gyldighed

Kortet udløber 3 år fra leveringsdato eller 3 år fra den seneste opladning.

 

Ønsker du at klage over selve kortet

Det er ikke muligt at klage til et privat eller til et godkendt klagenævn, men ønsker du at klage, skal du henvende dig til:

Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V

Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

 

Indsamling, opbevaring og videregivelse af personlige oplysninger

Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail, når du frivilligt giver disse oplysninger til os.

Disse oplysninger vil blive brugt af os for at give dig de oplysninger, som du har anmodet om, eller til gennemførelse af en aftale, når du bestilt en ydelse hos os.

Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS.

Oplysningerne behandles af en ekstern databehandler (PBS) hvor den benyttede betalingssoftware lever op til de nationale og internationale kortorganisationers sikkerhedskrav der kaldes for PCI-standard (Payment Card Industry Data Security Standard). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Oplysningerne vil ikke blive videregivet til andre selskaber uden dit forudgående samtykke, men kan blive anvendt af os eller af det selskab, som fungerer som databehandler for os med henblik på behandling af oplysningerne, herunder til at gennemføre køb af kortet, genopladning og indløsning af indeståendet på kortet. Vi kan desuden anvende oplysningerne inden for selskabet med henblik for at udføre markedsundersøgelser eller lignende.

Du kan få nærmere oplysninger om de personoplysninger, som vi har registeret om dig, ved at rette henvendelse til os.

Du kan i den forbindelse få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger om dig eller bede os om, at vi ophører med behandlingen af oplysninger om dig.

Anmodning om indsigt eller indsigelse kan rettes til
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V
Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

 

Lovvalg & værneting

Enhver tvist om kortet, der involverer Aarhus Taxa er underlagt dansk ret. Dette gælder også ved salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på
Aarhus Taxa
Sommervej 10
8210 Aarhus V
Tlf.:    89 48 48 89
Mail:    info@aarhus-taxa.dk

Bestil Kort Tjek Saldo Tank op Aktiver Kort Salgs- og leveringsbetingelser